Deze smakelijke regenboogrijst dankt zijn naam aan de regenboogwortels die er ook in gaan. Al moet ik zeggen dat je de fraaie paars-oranje kleur na het koken niet meer zo… [Verder lezen]
Maand: november 2017
Eindelijk is het zover: onbezorgd glutenvrij warm eten op luchthaven Schiphol. Jarenlang nam ik toch altijd maar weer een broodje van thuis mee, omdat je alleen een salade zonder dressing… [Verder lezen]
Zo somber als de zoete aardappel (of bataat) er van de buitenkant uitziet, zo fraai gekleurd wordt hij na het schillen. De mooie oranje kleur blijft ook na het koken… [Verder lezen]
In het voorjaar van 2017 bezocht ik met man en dochter de prachtige stad Florence. Ik weet uit eerdere ervaringen dat glutenvrij eten zeker geen probleem is in Italië, maar… [Verder lezen]
Weinig mensen weten dat Chinese kool heel veel vitamines bevat die goed zijn voor ons hele immuunsysteem. Probeer daarom echt een keer dit recept uit. Je kunt het combineren met… [Verder lezen]
Op donderdagavond begint mijn weekend en heb ik altijd zin weer wat nieuws te proberen. Ik vond nog een paar bosuitjes en nog een paar van mijn favoriete Coeur de boeuf… [Verder lezen]
Soms is plotseling je koelkast leeg en wil je toch wat lekkers op je brood. Denk dan echt even aan een eitje, want dat heb je bijna altijd wel in… [Verder lezen]
Als je eens een keer geen tijd of zin hebt om gehaktballetjes te draaien kun je ook eens wat anders doen met gehakt. Dit vleesgerecht kun je met van alles… [Verder lezen]
Hoera! Voor het eerst in 15 jaar weer (glutenvrije) pepernoten op. En ze zijn zo lekker dat ook de niet-glutenvrije smulpapen bij mij in huis me graag helpen de pot… [Verder lezen]
Deze groente is echt hartveroverend. Het torentje op het kooltje lijkt haast wel een kasteeltje en het is nog gezond ook. De smaak ligt een beetje tussen broccoli en bloemkool… [Verder lezen]