Glutenvrij Schiphol

Eindelijk is het zover: onbezorgd glutenvrij warm eten op luchthaven Schiphol. Jarenlang nam ik toch altijd maar weer een broodje van thuis mee, omdat je alleen een salade zonder dressing kon krijgen. Met de komst van de Engelse keten Leon is er nu een groot aanbod aan glutenvrije maaltijden beschikbaar.

Ik was benieuwd hoe het zou smaken…

Er zijn verschillende hotboxes. Echt allemaal glutenvrij en sommige ook lactosevrij en vegetarisch. Ook zijn er wraps en heb je verschillende salades. Voor bijna iedereen wat wils dus!

…en ik was aangenaam verrast!

 

Zelf had ik de Thai Green Chicken Curry. Erg smakelijk en alles werd vers bereid. Je krijgt het in een kartonnen doos, maar daar proef je echt niets van. Deze curry kostte mij €8,95 ; wat nog vrij redelijk is voor op een luchthaven na de security.

Ik las op TripAdvisor een paar negatieve commentaren over drukte en de hoeveelheid in de box. Dit viel mij echter alles mee. Wij kregen de maaltijd al na vijf minuten en de hoeveelheid was voor mij voldoende. Ben je een grotere eter? Dan kun je er altijd nog een salade bijnemen.

Voor een overzicht van de gerechten kun je terecht op de website van Leonhttp://leonrestaurants.co.uk/

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *