• Over mij
  • Glutenvrij
  • Recepten
    • Voorgerechten, salades en ei
    • Bijgerechten
    • Aardappels
    • Rijst en mie
    • Pasta
    • Vleesgerechten
    • Visgerechten
    • Nagerechten
    • Cake en taart
    • Decembermaand
  • Contact
  • Glutenvrij op reis
Naar de inhoud springen

Kook Je Blij

Glutenvrij genieten voor iedereen

  • Over mij
  • Glutenvrij
  • Recepten
    • Voorgerechten, salades en ei
    • Bijgerechten
    • Aardappels
    • Rijst en mie
    • Pasta
    • Vleesgerechten
    • Visgerechten
    • Nagerechten
    • Cake en taart
    • Decembermaand
  • Contact
  • Glutenvrij op reis

Maand: februari 2018

Runderreepjes met champignonroomsaus

door Arianne op februari 24, 2018 in Rijst en mie, Vleesgerechten

Een lekker recept voor met een groepje eters blijft toch altijd de reepjes in eigengemaakte champignonroomsaus. Echt iedereen lust het en je kunt de saus al helemaal van tevoren bereiden…. [Verder lezen]

Kruidige kabeljauw met katenspek

door Arianne op februari 23, 2018 in Visgerechten

Meestal bak ik vis lekker in de roomboter. Toch is dit recept van kabeljauw uit de oven ook een echte aanrader. Als je eters krijgt kun je het goed van… [Verder lezen]

Romige veggie pasta met champignons en tomaat

door Arianne op februari 21, 2018februari 21, 2018 in Pasta

Ook voor vleeseters is deze vegetarische pasta echt een traktatie. De verse (kastanje)champignons en tomaat maken het echt verrukkelijk. Houd je van een lichtere smaak van champignons, neem dan de… [Verder lezen]

Fairy cake

door Arianne op februari 18, 2018 in Cake en taart, unknown

Wat een verrassing kreeg ik van mijn dochter Roos voor mijn 50e verjaardag: een heerlijke fairy cake met frambozen. Je kunt er natuurlijk ook verse bramen of aardbeien op doen…. [Verder lezen]

Kip cajun

door Arianne op februari 9, 2018 in Bijgerechten, Vleesgerechten

De ingrediënten voor dit makkelijke kip-gerecht heb je bijna altijd in huis of haal je even snel uit je werk in de super. Het leuke is dat je het kunt… [Verder lezen]

De échte pasta carbonara

door Arianne op februari 7, 2018 in Pasta

Als je van de Italiaanse keuken houdt is deze pasta echt verrukkelijk! De carbonara pasta bestaat al sinds mensenheugenis en er zijn verschillende verhalen over de echte oorsprong. Eén ding… [Verder lezen]

Babi Pangang (zonder zakje) met rijst

door Arianne op februari 2, 2018oktober 20, 2018 in Rijst en mie, Vleesgerechten

Bij de afhaalchinees is Babi Pangang een van de populairste gerechten. Maar wist je dat je het eigelijk een Indonesisch gerecht is van Sumatra? De Chinese eethuizen hebben het gerecht… [Verder lezen]

Recente recepten

  • Vegetarische Tikka Masala
  • Snelle Pasta Bolognese (zonder zakje)
  • Piri Piri-gehakt met gele rijst
  • Italiaanse Kabeljauw uit de oven
  • Cassave-friet

Recente reacties

  • Marloes te Boekhorst op De heerlijkste salades voor thuis en take-away – Mozarella van Roos
  • Arianne op Geweldige glutenvrije High Tea Den Haag
  • Saira op Geweldige glutenvrije High Tea Den Haag
  • Arianne op Makkelijk gehakt
  • Arianne op Runderreepjes met champignonroomsaus

Archieven

  • maart 2022
  • maart 2020
  • januari 2019
  • december 2018
  • november 2018
  • oktober 2018
  • september 2018
  • mei 2018
  • april 2018
  • maart 2018
  • februari 2018
  • januari 2018
  • december 2017
  • november 2017

Categorieën

  • Aardappels
  • Bijgerechten
  • Cake en taart
  • Decembermaand
  • Glutenvrij op reis
  • Nagerechten
  • Pasta
  • Rijst en mie
  • unknown
  • Vegetarisch
  • Visgerechten
  • Vleesgerechten
  • Voorgerechten, salades en ei
Auteursrecht © 2022 Kook Je Blij. Alle rechten voorbehouden.
Fooding thema door FRT