Een lekker recept voor met een groepje eters blijft toch altijd de reepjes in eigengemaakte champignonroomsaus. Echt iedereen lust het en je kunt de saus al helemaal van tevoren bereiden…. [Verder lezen]
Maand: februari 2018
Meestal bak ik vis lekker in de roomboter. Toch is dit recept van kabeljauw uit de oven ook een echte aanrader. Als je eters krijgt kun je het goed van… [Verder lezen]
Ook voor vleeseters is deze vegetarische pasta echt een traktatie. De verse (kastanje)champignons en tomaat maken het echt verrukkelijk. Houd je van een lichtere smaak van champignons, neem dan de… [Verder lezen]
Wat een verrassing kreeg ik van mijn dochter Roos voor mijn 50e verjaardag: een heerlijke fairy cake met frambozen. Je kunt er natuurlijk ook verse bramen of aardbeien op doen…. [Verder lezen]
De ingrediënten voor dit makkelijke kip-gerecht heb je bijna altijd in huis of haal je even snel uit je werk in de super. Het leuke is dat je het kunt… [Verder lezen]
Als je van de Italiaanse keuken houdt is deze pasta echt verrukkelijk! De carbonara pasta bestaat al sinds mensenheugenis en er zijn verschillende verhalen over de echte oorsprong. Eén ding… [Verder lezen]
Bij de afhaalchinees is Babi Pangang een van de populairste gerechten. Maar wist je dat je het eigelijk een Indonesisch gerecht is van Sumatra? De Chinese eethuizen hebben het gerecht… [Verder lezen]