Italiaanse Kabeljauw uit de oven

Januari is een maand waarin we allemaal weer opletten om wat minder calorieën te eten. Varieer dan eens met wat kruiden en je eet supergezond en nog steeds smaakvol! De Bruschetta Rosso van Verstegen Spices & Sauces​ geeft er echt een Italiaans tintje aan!

Ingrediënten

  • 3 kabeljauwfilets
  • ca 12 snoeptomaatjes
  • 2 sjalotjes
  • 1 bosuitje
  • olijfolie
  • 1 el pesto
  • 1 limoen
  • 2 el pecorino kaas
  • zout en peper naar smaak
  • 3 tl Bruschetta Rosso (Verstegen)

Bereiding (15 minuten, oven 20 minuten)

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Snijd uitjes en bosuitje fijn
  • Snijd de snoeptomaatjes in 4 partjes
  • Giet een scheut olijfolie in een ovenschaal
  • Roer hier de groenten, helft van de tomaatjes en de pesto door
  • Snijd de limoen in 2 partjes en leg in de 2 uiteinden van de schaal
  • Dep de vis droog met een stukje keukenrol
  • Bestrooi met zout en peper naar smaak
  • Leg de vis in de ovenschaal en leg de andere helft van de tomaatje daar bovenop
  • Bestrooi met Bruschetta Rosso en pecorino
  • Bak de vis gaar in de oven gedurende ca. 20 minuten
  • Serveer met een aardappelpuree of kruidige rijst
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *