Ondanks dat kabeljauw een magere vis is, bevat het nog steeds veel vitamines A, B, D en goede mineralen die zo gezond voor ons zijn. Wist je dat in landen… [Verder lezen]
Maand: januari 2018
Met dit leuke nieuws heb ik alweer zin in de zomer! Ola maakt dit jaar de Cornetto voor het eerst glutenvrij én ook nog veganistisch. Wanneer dit ijsje precies in… [Verder lezen]
In Mexico en de westkust van de Verenigde Staten hebben we vaak chili gegeten en dan proef je het verschil tussen een kant en klaar zakje en de andere met… [Verder lezen]
Na al het comfortfood is het lekker om weer eens wat voorjaarsrecepten uit te proberen. Dit veggie recept van quinoa is echt de moeite waard. Wist je dat quinoa enorm… [Verder lezen]
Babi Ketjap is zo’n gerecht dat je echt snel maakt, zelfs zonder een zakje. Het is een recept dat ik jaren geleden al heb gemaakt en vandaag ineens weer tevoorschijn… [Verder lezen]
Om te vieren dat mijn mama halverwege de revalidatie is na haar zware hartoperatie hebben we een dagje Den Haag gedaan met een High Tea bij Brasserie Berlage (naast het… [Verder lezen]
Een makkelijk recept dat zo smakelijk is! Echt de moeite waard om in de winterperiode af en toe te maken. Op Facebook van Kook je blij staat ook nog een… [Verder lezen]
Bak een stukje zalm eens op deze manier en je haalt de zomer in huis! Zalm bakken is echt niet moeilijk. Grootste valkuil is dat je de zalm te hard… [Verder lezen]
Ook in de gezonde keuken kun je af en toe best een beetje snacken. Zo voelt het bij ons als we taco’s eten. Als je er genoeg groenten aan toevoegt… [Verder lezen]
Een weekje geleden kreeg ik via FB het verzoek om een nieuw recept voor ….. spruitjes. Dat was een uitdaging want mijn gezin is niet zo dol op deze groene… [Verder lezen]