Glutenvrij Salzburg

Wist je dat je vanuit München in 1,5 uur met de trein in Salzburg bent? Wat een ontzettende gezellige stad is Salzburg! Het is goed aan te lopen en zoveel moois om te zien. Neem een kijkje in het geboortehuis van Mozart en de Dom van Salzburg. Wandel heerlijk langs de rivier en vergeet niet het klooster van St. Peter.

Lunch

Heart of Joy Café, Franz-Joseph Strasse 3 in Salzburg

http://www.heartofjoy.at/en/

Als het lunchtijd is ga dan op je gemak lunchen bij Heart of Joy Café. Ontbijt en/of lunch is daar echt een feestje. Niet alleen voor glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch/veganistisch, maar gewoon voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt.

Lekker broodje mozzarella!

Bij je kopje thee en koffie krijg je ook nog een kaartje met een wens…..

Ik kon niet kiezen dus nam het broodje èn de linzensoep……

Diner

Hana’s Rasoi, Getreidegasse 18, Salzburg (vlak bij Salzburg Hauptbahnhof en Mozarts Geburtshaus)

http://www.hanas-rasoi.at/gallery.html

’s Avonds hebben we heerlijk Indiaas gegeten bij Hana’s Rasoi. Hele vriendelijke en behulpzame bediening. Je kunt alleen niet met creditcard betalen. De Indiase keuken is van nature bijna geheel glutenvrij (met uitzondering van het naanbrood).

Als voorgerecht nam ik nog een keer linzensoep, lekker pittig!

En uiteraard nog een lekkere curry……

Of een curry met extra groenten……

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *